Állatorvosi Rendelő

Kedvence számára Ön a legjobb állatorvosi ellátást szeretné, aminek biztosításához remek állatorvosok, alapos vizsgálatok, gondos kezelés mellett magas színvonalon kialakított és felszerelt állatkórház is szükséges.

A Suttogó kialakításánál az volt a szempont, hogy kedvence gyors, szakszerű és teljeskörű ellátása az állatorvosi rendelőben biztosítva legyen. Ezért a gazdikat és háziállataikat a gyors kivizsgálás érdekében két vizsgálati helységben várjuk, ahova lehetőség van bejelentkezés alapján, előre megbeszélt időpontban is érkezni.  Amennyiben labor diagnosztikai vizsgálat is szükséges állata egészségügyi állapotának felméréséhez, úgy azt helyben elvégezzük. Mivel nem kell futárral vérmintát küldeni külső laborokba és várni az eredményekre, így hamar rendelkezésre állnak a vizsgálati eredmények, gyorsan megkapja kedvence a szükséges kezelést. A kezeléshez szükséges gyógyszerek a Suttogóban megvásárolhatók.

Állatorvosi rendelőnkban röntgen diagnosztikát is végzünk, legyen az indokolt akár egy baleset, vagy egyéb kórkép feltárása miatt.

Háziállatok tervezett és sürgősségi műtétjeit helyben, a Suttogó műtőjében végezzük. 

A beavatkozások után szükséges lábadozás, rehabilitáció idejére kedvencét állatorvosi rendelőnkben ellátjuk, folyamatos megfigyelés alatt segítjük felépülését, hogy mielőbb otthoni környezetében tölthesse újra a napjait.

A Suttogó Állatorvosi Rendelő teljeskörű ellátást nyújt. Számíthat ránk tervezett állatorvosi ellátás, vagy sürgősségi helyzet esetén is!

Időpont foglalás