Filozófiánk

A kedvenceinkről való gondoskodásnak elengedhetetlen része az állatorvosi támogatás, ahol felelős gazdiként hasonló elvárásaink vannak, mint amikor családtagjaink számára választunk orvost. Hogy milyen elvárásokról van szó?

Kedvencem kapja meg az elérhető legjobb ellátást, az állatorvos legyen kedves és bátorító hozzá, felelős gazdiként kapjak gyors és pontos, jól érthető tájékoztatást. A állatkórházban legyenek gördülékenyek a folyamatok, lehetőleg keveset kelljen várni, kezeljenek partnerként, kedvencemet és kórtörténetét ismerjék. A állatkórház legyen modern és jól felszerelt, szolgáltatások köre pedig széles. Elég legyen egy helyre elvinnem kedvencemet, ahol az összes vizsgálatot, teljes kezelést el tudják végezni. Egyszóval olyan hely legyen egy állatkórház, ahova konzultációra szívesen megyek, ha pedig baj van, akkor sürgős segítséget is képesek nyújtani.

Mi magunk is ilyen helyre visszük szívesen háziállatainkat, illetve ilyen állatkórházban dolgozunk szívesen. Azért hoztuk létre a Suttogót, hogy minél több állat felnevelésének, gyógyulásának vagy egészségének fenntartásának lehessünk aktív részesei, mert ez tesz minket boldoggá.

Időpontfoglalás arrow_right_alt
Időpont foglalás