Ivartalanítási pályázat

Ivartalaníttatnád kutyádat vagy macskádat, de éppen nincs meg hozzá a pénzed? Ha gödöllői vagy hatvani vagy, most pályázhatsz a Suttogó Állatvédelmi Alapítvány támogatására!

Pályázz 2022. június 30-ig! A pályázók közül összesen legalább 5 macska és kutya kedvezményes ivartalanítását finanszírozza a Suttogó Állatvédelmi Alapítvány 2022 nyarán! (csak5 ???*) Az ivartalanítást a Suttogó Állatorvosi Rendelő munkatársai végzik el.

A beavatkozás teljes költségét vállalja az Alapítvány, ugyanakkor nyertes pályázat esetén egy jelképes összeggel (költségtérítés) kell megerősítened jelentkezésedet!

A nyertes pályázók által fizetendő költségtérítés összege állatonként:

  • kutya 6.000,- forint
  • macska 3.000,- forint **

A Suttogó Rendelő csak chipezett macska és kutya ivartalanítását vállalja. Amennyiben a kutya, macska nincs chipezve, akkor a rendelő munkatársai chip beültetést díjmentesen elvégzik. Chipezetlen állat esetében az ivartalanítást chip beültetése nélkül nem vállaljuk.

*Kevés az 5 támogatott műtét? Mi is így gondoljuk.

Ha szeretnéd anyagilag is támogatni, hogy több pályázónak tudjunk segíteni, akkor megteheted a Suttogó Rendelőben az Alapítvány adománygyűjtő ládájába adakozással, vagy a Suttogó Állatvédelmi Alapítvány Erste Banknál vezetett 11600006-00000000-97660848 számú számlájára átutalással.

**A fenti összegek tartalmazzák az ivartalanítás teljes rendelői költségét, beleértve az altatógépes altatást és a varratszedést is, nem tartalmazzák viszont a műtéti gallér vagy műtét utáni ruha árát.

A pályázat részletes leírását, a jelentkezéshez szükséges tudnivalókat alább vagy a lenti linken olvashatjátok, várjuk pályázataitokat emailen!

Tegyünk együtt a felelős állattartásért!


További pályázati feltételek

A pályázat keretében gödöllői és hatvani illetőségű állattulajdonos magánszemélyek jelentkezését várjuk, szervezetek jelentkezését nem fogadjuk el. A gödöllői vagy hatvani illetékességet az állat mikrochipes azonosítója alapján ellenőrizzük, ennek hiányában tulajdonos lakcím kártyájának bemutatása szükséges.

A pályázatra jelentkezéseket 2022. június 13 és 2022. június 30. között fogadunk el, kizárólag az alapítvany@suttogorendelo.hu címre küldött emailben. A levél tárgyában tüntesd fel, hogy „Suttogó ivartalanítási pályázat”. A levélben add meg állatod fajtáját, nemét és életkorát, illetve írj arról, hogy milyen körülmények között él kedvenced és milyen az általános egészségügyi állapota. Ne felejtsd el megadni neved, lakcímed, telefonszámod és kedvenced nevét sem!

7 éves kor fölötti állatok ivartalanításának támogatását az alapítvány a pályázat keretében nem vállalja. Kizárólag jó egészségi állapotban, jó kondícióban lévő állatok gazdijainak jelentkezését várjuk.

A jelentkezők közül a Suttogó Állatvédelmi Alapítvány kuratóriumának tagjai személyes döntésük alapján választják ki, hogy mely állatok gazdái részére biztosítják az akciós feltételeket. Csak a sikeres pályázókat értesítjük, ők 2022. július 15-ig kapják meg a Suttogó visszajelzését.

A műtéteket 2022. nyara során végzik el a Suttogó orvosai.

A pályázót terhelő költségtérítést a műtét előtt kell megfizetni, ennek hiányában a Suttogó Rendelő nem végzi el a műtétet akkor sem, ha a pályázat egyébként sikeres volt.

Sikertelen pályázatok, vagy a pályázati folyamatban bármilyen ok miatt nem megvalósuló műtétek kapcsán az Alapítvány semmilyen igényt nem fogad el.

A pályázó az akcióban való részvételre történő jelentkezésekor köteles adatai megadása során kellő gondossággal eljárni és a valóságnak megfelelő adatokat megadni. Amennyiben utóbb kiderül, hogy a pályázó jelentkezésekor nem valós adatokat adott meg és az akcióban biztosított kedvezményes szolgáltatásra nem lett volna jogosult, őt a Suttogó Állatvédelmi Alapítvány a pályázatból kizárja, illetve amennyiben ekkor már sor került a műtét elvégzésre, akkor részére a szolgáltatáshoz kapcsolódó teljes – kedvezményeket nem tartalmazó – díját kiszámlázza.

A pályázat során a pályázónak meg kell adnia nevét, lakcímét, telefonszámát és email címét továbbá a háziállata háziállat nevét, korát, fajtáját, egészségügyi állapotát, életkörülményeit. A pályázaton történő részvétel során, illetve ahhoz kapcsolódóan megadott személyes adatok kezelője a Suttogó Állatvédelmi Alapítvány (2100 Gödöllő, Rózsa utca 13.). Az adatkezelés célja az akcióban való részvétel, illetve a támogatás biztosítása. Az adatkezelés jogalapja a pályázó, mint érintett hozzájárulása. A személyes adatok kezelésére a Suttogó Állatvédelmi Alapítvány adatkezelési tájékoztatójában foglalt rendelkezések irányadók. A pályázó a pályázat elküldésével kijelenti, hogy Pályázati feltételeket, illetve a Suttogó Állatvédelmi Alapítvány adatkezelési tájékoztatójában foglalt rendelkezéseit megismerte, megértette, és azokat elfogadja.

Időpont foglalás