Rehabilitáció

Rehabilitációs szolgáltatásunk a következő területeken vehető igénybe:

Terápia

Rendelőnkben fizioterápiai szolgáltatással segítjük mozgásszervi és idegrendszeri problémák megelőzését, illetve azokból való minél gyorsabb felépülést. Módszereink között szerepel kollagén-, és lézerterápia, vagy a hilauronsavas feltöltés is.

  • Lézerterápia:
    Lágylézer készülékünk segítségével hatékonyan kezelünk gyulladásokat, csökkentjük a fájdalmat, letapadásokat, gyorsítjuk a sebek, sérülések gyógyulását!
  • Kollagénterápia:
    A kollagén terápia segít az ízületek, sérült szövetek regenerációjában, enyhíti az izomfájdalmakat.
  • Hialuronsavas feltöltés:
    A hialuronsav az ízületi folyadék egyik fő összetevője, az ízületekben síkosító, rugalmasságot biztosító szerepet tölt be. Feltöltéskor az ízületet hialuronsavval töltjük fel – “beolajozzuk” -, ezzel degeneratív ízületi elváltozasok esetén, porckopásnál segíthet. Védi az ízületi felszínt, a porcot a mechanikai hatásoktól, sérülésektől, csökkenti a további ízületgyulladások és az ezzel járó fájdalmak kialakulásának valószínűségét is.
Lábadozás:

A műtét utáni rehabilitáció komolyabb műtétek esetén sokszor igényel állatorvosi felügyeletet, de az is előfordul hogy egyszerűen nincs lehetősége a gazdinak a műtétet követő pár napban kedvencét felügyelni. Ezekben az esetekben az Ön kedvence állatorvosi felügyelet mellett a Suttogó rendelőben is lábadozhat szakszerű ellátás, folyamatos felügyelet mellett.

Időpont foglalás