Szolgáltatások

Ügyelet

Ha kedvence azonnal ellátásra szorul, hívja ügyeleti számunkat!
+36 70 940 38 33

Fogászat

A kutyák és macskák szájüregi megbetegedései a leggyakoribb állatorvosi problémák közé tartoznak, melyek később egyéb betegségek kiváltó okai is lehetnek. Fogászati szolgáltatásunk állapotfelméréssel kezdődik, a további lépések pedig a tanácsadástól a fogkő leszedésig, adott esetben foghúzásig terjed. 

Sebészet

Egy-egy problémát sok esetben csak altatásban, műtéttel lehet elhárítani. Rendelőnkben tervezett és sürgősségi műtéteket is elvégzünk. Ezek lehetnek lágy- és csontsebészeti, vagy szalagszakadás esetén akár TPLO (Tibial Plateau Leveling Osteotomy) műtétek is.

Rehabilitáció

Rehabilitációs szolgáltatásunk a következő területeken vehető igénybe:

Terápia

Rendelőnkben fizioterápiai szolgáltatással segítjük mozgásszervi és idegrendszeri problémák megelőzését, illetve azokból való minél gyorsabb felépülést. Módszereink között szerepel kollagén-, és lézerterápia, vagy a hilauronsavas feltöltés is.

  • Lézerterápia:
    Lágylézer készülékünk segítségével hatékonyan kezelünk gyulladásokat, csökkentjük a fájdalmat, letapadásokat, gyorsítjuk a sebek, sérülések gyógyulását!
  • Kollagénterápia:
    A kollagén terápia segít az ízületek, sérült szövetek regenerációjában, enyhíti az izomfájdalmakat.
  • Hialuronsavas feltöltés:
    A hialuronsav az ízületi folyadék egyik fő összetevője, az ízületekben síkosító, rugalmasságot biztosító szerepet tölt be. Feltöltéskor az ízületet hialuronsavval töltjük fel – “beolajozzuk” -, ezzel degeneratív ízületi elváltozasok esetén, porckopásnál segíthet. Védi az ízületi felszínt, a porcot a mechanikai hatásoktól, sérülésektől, csökkenti a további ízületgyulladások és az ezzel járó fájdalmak kialakulásának valószínűségét is.
Lábadozás:

A műtét utáni rehabilitáció komolyabb műtétek esetén sokszor igényel állatorvosi felügyeletet, de az is előfordul hogy egyszerűen nincs lehetősége a gazdinak a műtétet követő pár napban kedvencét felügyelni. Ezekben az esetekben az Ön kedvence állatorvosi felügyelet mellett a Suttogó rendelőben is lábadozhat szakszerű ellátás, folyamatos felügyelet mellett.

Nefrológia

A nefrológia a vese megbetegedéseivel foglalkozó szakterület, több kollégánk is kezel vesebeteg kisállatokat. 

Kedvenceinknél a veseelégtelenség az egyik leggyakoribb időskori probléma, aminek a kezelését nagyban nehezíti, hogy a legtöbb állat szinte az utolsó pillanatig tünetmentes. Ezért a vesebetegségek felismerésénél, kezelésénél fontosak a rendszeres és korai szűrővizsgálatok. 

Szaporodásbiológia

Szülészeti és szaporodásbiológiai szolgáltatásunk a fedeztetést, vemhességet megelőző vizsgálatoktól, egészségügyi szűrésektől a vemhesség alatti egészségügyi támogatáson keresztül az esetleges császármetszésig mindenre kiterjed, beleértve a szuka szülés utáni egészségügyi kontrollját is. Szolgáltatásunkat tenyésztőknek is ajánljuk. 

Szívultrahang

A szívproblémák időben való felismerése és megfelelő kezelése hosszabb és teljesebb életet biztosít az Ön kedvencének, rendelőnk a szívműködés teljeskörű vizsgálatára lehetőséget nyújt. 

Labor diagnosztika

Kedvence labor diagnosztikai vizsgálatát helyben elvégezzük. Így nem kell futárral vérmintát küldeni külső laborokba és hosszasan várakozni, gyorsan rendelkezésre állnak a vizsgálati eredmények, megkezdődhet a szükséges kezelés.

Állatpatika

Állatgyógyszertárunkban vényköteles és vény nélküli gyógyszereket, tápszereket, étrendkiegésztőket és kisállatfelszerelést is be tud szerezni kedvence számára.

Időpont foglalás