Dr. Matuska Regina

Gyermekkorom óta meghatározó szerepük van az állatoknak az életemben.

Általános iskola és gimnázium alatt a békéscsabai menhelyen önkénteskedtem, valamint a BISE kutyaiskolának voltam tagja. Itt versenyszerűen agilityztünk, segédkeztem versenyeken, kiállításokon, bemutatókon. A szüleim megszokhatták, hogy mindig van nálunk hely egy- két elárvult cicának, teknősnek, vagy épp törött szárnyú kismadárnak.

Ezek alapján talán nem meglepő, hogy az egyetemi évek alatt a kisállatok érdekeltek jobban. Az Állatorvosi Egyetemen 2021 februárban végeztem. Tudományos Diákmunkámat a macskák coronavírus okozta megbetegedéséről írtam. A kisállatgyógyászaton belül mindenre nyitott vagyok; a belgyógyászat, képalkotó diagnosztika és a lágyszervi sebészet különösen érdekelnek.

Szívesen beszélgetek a tulajdonosokkal, fontosnak tartom a megfelelő tájékoztatásukat a kedvencüket érintő/érinthető betegségekről és a beavatkozásokról. Olyan állatorvosként szeretnék dolgozni, akinek nemcsak szakmai tudása állja meg a helyét, hanem az állatokkal és tulajdonosaikkal kialakított kapcsolata is.

A család és a barátok nagyon fontos szerepet töltenek be az életemben, szabadidőmben, amikor csak tehetem velük vagyok. Ezenfelül a feltöltődést a kutyáimmal való kirándulás jelenti, a sportolás, vagy olykor csak az, ha bekuckózva fekszünk és olvasok.

Időpont foglalás